20 Nisan 2024

Düzce Gazeteciler Cemiyetinden Tepki Geldi

ACIMIZ BÜYÜK”

14 Eylül 2020 Pazartesi 21:15
328 Okunma
Düzce Gazeteciler Cemiyetinden Tepki Geldi

Şehit haberinin Düzce’de duyulması üzerine açıklamada bulunan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, şehit haberini teyit ettikten sonra yaptığı değerlendirmede, şehit Mehmet Arif Kıdıman’ın merhum gazeteci Mehmet Kıdıman’ın oğlu olduğunu hatırlatarak kendisinin de cemiyetin fahri üyesi olduğunu dile getirerek şu değerlendirmede bulundu:
“Merhum Gazeteci Mehmet Kıdıman’nın Kızılay’da görevli oğlu ‘Mehmet Arif Kıdıman’ın Suriye’de bir saldırı sonucu şehit olduğu haberini aldık.

Büyük üzüntü içindeyiz. Rahmetli gazeteci büyüğümüz Mehmet Kıdıman’ın her zaman yanında pervane gibi dönen oğlu, Gazeteciler Cemiyeti’mizin de fahri üyesi olan  Mehmet Arif Kıdıman’ın şehadeti bizleri derinden üzmüştür. Annesi Emine Hanım’a ve Hakim kardeşi Soner, Ağabeyi Ali ve kız kardeşi Işıl ‘a, ayrıca tüm Kıdıman ailesine sabırlar diliyorum. Kızılay’a da baş sağlığı diliyorum. Acımız büyüktür. Bir yardım teşkilatına bu şekilde pusu kurularak taranmış olması insanlık adına üzücü, üzücü olduğu kadar da düşündürücü bir hadisedir. Mekanın cennet olsun Arif kardeşim.”  
 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.