19 Mayıs 2024

Düzce Gazeteciler Cemiyeti, Düzce Postası Gazetesi Sahibi Ömer Faruk Kubilay'a Yönelik Saldırıyı Kınadı.

"Böyle bir vandallık kabul edilemez”

09 Haziran 2023 Cuma 13:45
113 Okunma
 Düzce Gazeteciler Cemiyeti, Düzce Postası Gazetesi Sahibi Ömer Faruk Kubilay'a Yönelik Saldırıyı Kınadı.

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş,  yaptığı açıklamada, Düzce Postası Sahibi Ömer Faruk Kubilay'ın kent merkezinde ailesiyle birlikte yürüyüş yaptığı sırada bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralanmasından dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, "Böyle bir vandallık kabul edilemez. 
Cemiyetimizin üyesi ve Düzce Postası Gazetesi Sahibi Sayın Ömer Faruk Kubilay'a geçmiş olsun diyor, olayın faillerinin bir an önce yakalanarak adatele teslim edilmesini istiyoruz" dedi.
Keleş, Düzce'de var olan huzur ve güven ortamının korunması ve bozulmasının önlenmesi konusunda güvenlik birimleri ile ilgili kurumların gerekli tedbirleri azami ölçüde almaları gerektiğini sözlerin ekledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.