27 Nisan 2024

Düzce Emniyeti Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor

Düzce merkeze bağlı Yeni Mahalle'de polisin düzenlediği uyuştucu operasyonunda yakalanan 2 sokak satıcısı adli merciler tarafından tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

06 Kasım 2019 Çarşamba 21:00
615 Okunma
Düzce Emniyeti Zehir Tacirlerine Geçit Vermiyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları ile zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vurulmaya devam ediyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcısı ve torbacı olarak tabir edilen şahıslara yönelik yürütülen soruşturmada 3 Kasım tarihinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2  şahsın yakalanması için harekete geçildi. Yeni Mahalle'de düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, şahısların üzerinde, araçlarında ve iş yerlerinde yapılan aramada 3 parça halinde toplam 37 gram metamfetamin, 2 parça halinde toplam 6,5 gram esrar maddesi, 1 adet ecstasy hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Uyuştucu satıcısı şüpheliler emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Asayiş ekiplerince düzenlenen uygulamada 215 paket farklı markalarda kaçak sigara ve 5,5 Gr esrar maddesi ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Yunus Timleri ve resmi ekipler tarafından 4 Kasım 2019 Pazartesi günü şüpheli şahıs ve araçlara yönelik yapılan uygulama ve kontroller sonucunda, bir araçta 215 paket farklı markalarda kaçak sigara, başka bir araçta ise 5,5 Gr esrar maddesi, 2 adet tabanca ve 59 adet fişek ele geçirilirken, iki şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.