27 Nisan 2024

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerinden Kumar Operasyonu

Kumar oynandığı ihbarını değerlendiren Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerinin yaptığı operasyonla 4 şahıs hakkında adli tahkikat başlatarak,şahıslar hakkında işlem yaptı.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 22:45
859 Okunma
Düzce  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerinden  Kumar Operasyonu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü  İl merkezinde bir ikamette kumar oynandığı ihbarını değerlendirerek  ekipler bahse konu adrese intikal ettikleri esnada,içeride bulunan şahısların camdan dışarıya bir şeyleri attıklarını tespit etmiş, attıkları yerde yapılan kontrollerde 2 adet ruhsatsız  tabanca ve 10 fişek,evde yapılan aramada ise 1 adet UZİ diye tabir edilen makinalı tabanca ele geçirilmiştir. 
İkamet içerisinde bulunan 4 şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmış ayrıca bu şahıslar hakkında İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlara uyulmadığından dolayı idari işlem yapılmak üzere Sağlık İl Müdürlüğü ile gerekli yazışma yapıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.