19 Nisan 2024

Düzce Depremi Sonrası SEDAŞ Seferber Oldu

SEDAŞ Ekipleri Düzce Depreminin Yaralarını Hızla Sarıyor

24 Kasım 2022 Perşembe 11:15
139 Okunma
Düzce Depremi Sonrası SEDAŞ Seferber Oldu

Düzce'de sabaha karşı 04.08'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki deprem sonrası SEDAŞ ekipleri tam kadro sahada görev aldı. 
Olası tüm zor durumlara karşı seferber olan SEDAŞ ekipleri, enerji sürekliliği için ara vermeden çalışmalarına devam etti.
Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan deprem sonrası Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) alarma geçti. Düzce’de sabaha karşı meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce ve ilçelerinde teyakkuzda olan saha ekipleri tüm bölgenin enerjilendirilmesini sağladı.
Depremin ardından Bolu, Kocaeli ve Sakarya bölgelerinden konuşlandırılan destek ekipleri ile Düzce bölgesinde çalışmalara başlayan saha ekiplerine, SEDAŞ Üst Yönetim Ekibi de eşlik etti. 
Toplamda 120 çalışan ve 58 aracın aralıksız sürdürdüğü çalışmalar sonunda Düzce ve ilçelerinin tamamına enerji verilmesi sağlandı.
SEDAŞ Üst Yönetim Ekibinin bölgeyi mercek altına aldığı saha çalışmalarında, can ve mal güvenliği tedbirleri alınarak hasar gören şebekenin bakım-onarım ve enerjilendirilmesi sırasında teknolojik ekipmanlardan ve güçlü araç filosundan yararlanıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.