27 Nisan 2024

Düzce’ de Ak Partide Şok İstifa

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin İstifa Etti.

28 Aralık 2018 Cuma 19:30
968 Okunma
Düzce’ de Ak Partide Şok İstifa

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 31 Mart yerel seçimleri öncesi parti binasında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.
27 Aralık 2014 tarihinden bu yana AK Parti Düzce İl Başkanlığı görevini yürüten Keskin, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "27 Aralık 2014 tarihinde AK Parti'nin ve davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve delegelerin oylarıyla İl Başkanı seçildim. İlk günden itibaren birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla teşkilatlarımın başında olmaya gayret gösterdim. Kavgayı değil kardeşliği, hukuku ön planda tuttum. Hiç bir zaman insan ayrımı yapmadım. AK Parti'nin değerlerini hep ön planda tutmaya çalıştım. Millete hizmetin ibadet hükmünde olduğu bilinciyle her daim milletin ve Düzce'li  hemşerilerimin yanında olmaya özen gösterdim" dedi.
31 Mart seçimleri öncesi partisinin birlik ve beraberliğinin sekteye uğramaması için istifa ettiğini açıklayan Keskin, şunları söyledi:
"İl başkanlığı yaptığım dönemde hep partimin ve milletimin menfaatlerini ön planda  tutmanın gereği olarak, partimizin birliği ve beraberliğinin sekteye uğramaması için il başkanlığı görevimden feragat ediyorum. Ayrılmamın partimiz ve Düzce için hayırlı olacağını düşünüyorum. Genel merkezde yapmış olduğum istişareler sonucunda aldığım bu kararı aziz Düzce'li  hemşerilerime ilan ediyorum. Koltuklar ve makamlar gelip geçicidir. Baki olan dava ve ülkemin bekasıdır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.