13 Mayıs 2024

DÜZCE CAM DÜZCESPOR KAYYUM HEYETİNDE AÇIKLAMA

Düzce Cam Düzcespor Kayyım Heyeti, İskenderunspor mağlubiyetinin ardından futbolcuların sahanın ortasına formalarını bırakarak gösterdiği protestoya tepki gösteren açıklama yayınladı.

29 Aralık 2023 Cuma 15:15
130 Okunma
DÜZCE CAM DÜZCESPOR KAYYUM HEYETİNDE AÇIKLAMA

TFF 2.Lig'de mücadele eden Düzce Cam Düzcespor ligin 19. haftasında kendi evinde ağırladığı İskenderunspor'a 5-1 mağlup olarak ağır yenilgi aldı. 
Kırmızı-lacivertli takımın bazı oyuncuları alacaklarının hala ödenmemesine tepki göstererek müsabakanın ardından formalarını çıkartıp sahanın ortasına bıraktı. 
Düzce Cam Düzcespor Kayyım Heyeti, olayın üzerinden geçen 5. günde futbolcuların bu davranışına ilişkin basın açıklaması yayınladı.  
Düzce Cam Düzcespor Kulübü'nün internet sitesinden paylaşılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 
"Ligin son karşılaşması olan İskenderunspor A.Ş. karşılaşmasının sonunda bazı futbolcularımızın, terlettikleri kutsal formamızı orta sahaya bırakmış olmaları her kesimi üzdüğü gibi bizleri de derinden üzmüştür. 1967 yılında kurulmuş olan köklü bir kulübün futbolcularının her ne olursa olsun ve her ne yaşanırsa yaşansın bu yapmış oldukları protesto bizler ve camiamız adına kabul edilemezdir. 
Kulübümüzün kayyım heyetinin ve özellikle Düzce Belediye Başkanımız sayın Faruk Özlü’ nün bizzat kendileriyle görüşmelerine rağmen ve futbolcu alacaklarının ödenmesi konusunda biraz daha sabır göstermelerini kendilerinden beklerken, hiç beklenmedik bu denli tepki vermeleri bizleri derinden üzmüştür. Düzcespor Kulübü olarak formamızın ağırlığının farkında olmayıp bu düsturla hareket etmediklerini düşündüğümüz futbolcular ile yollarımız ayrılmıştır ve bundan sonraki süreçte de camiamızda kim bu tür olayların yaşanmasına sebebiyet verirse aynı titizlikle gerekenin yapılacağını bütün kamuoyunun bilmesini isteriz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.