8 Ağustos 2025

DÜZCE BELEDİYESİ YAŞLI BİREYLERİN YANINDA

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlı bireyleri unutmadı. Müdürlüğe bağlı ekipler yaptıkları ziyaretlerde yaşlı bireylerin yüzünde tebessüm oluşmasına vesile oldu.

23 Mart 2023 Perşembe 13:00
139 Okunma
DÜZCE BELEDİYESİ YAŞLI BİREYLERİN YANINDA

Düzce Belediyesinin şefkat elini ve merhametli yüzünü her şart altında göstermeyi sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılar
Haftasını da boş geçmeyerek gerçekleştirdikleri ziyaretlerle gönüllere dokundu.

Sosyal Belediyeciliğin tüm gereksinimlerini yerine getirerek ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere belediyenin sosyal hizmetlerine ihtiyaç duyan her kesime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla öne çıkan müdürlük, Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde belediyenin temizlik, öz bakım ve sıcak yemek hizmetlerinden yararlanan Aysel ile Halit Özel ve Emine Erden’i evlerinde ziyaret etti. Kocaman, ziyaretler esnasında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün selamlarını iletmesinin yanı sıra çiçek ve hediye takdiminde bulunarak yaşlı bireylerin istek ve taleplerini dinledi.

Yaşlı bireyler ise kendilerini unutmayan ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında desteklerini esirgemeyen Başkan Özlü ve ekibine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan

TÜM YAZARLAR

  1. Mehmet Sönmezoğlu
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.