25 Nisan 2024

Düzce Belediyesi Yangın Zede Aileye Yardım Elini Uzattı

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Aziziye Mahallesinde yaşanan yangın nedeniyle evleri kullanılamaz hale gelen aileye yardım elini uzattı. Ekipler, ailenin tüm ihtiyaçlarını gidermek adına çalışma başlattı.

12 Ocak 2021 Salı 18:15
261 Okunma
Düzce Belediyesi Yangın Zede Aileye Yardım Elini Uzattı

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yangın nedeniyle evleri kullanılamaz hale gelen 4 kişilik ailenin öncelikli ihtiyaçlarını belirleyerek yardımlarına başladı.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta içi Aziziye Mahallesinde meydana gelen ve elektrik kontağından çıktığı belirlenen ev yangını bir aileyi evsiz bırakmıştı.
Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangının ardından harekete geçerek ailenin yaralarını sarmak adına yanlarında oldu.
Ekipler, ilk etapta aileye gıda, kıyafet, yorgan ve ev eşyası ulaştırmasıyla birlikte akabinde oturulamayacak durumda bulunan evden çıkmak zorunda kalan ailenin yeni çıkacağı ev için gerekli ihtiyaçların temin edilmesi için harekete geçti.
Anne, baba ve iki çocuğun ihtiyaçları giderilirken, yeni evlerine çıkan ailenin kalan ihtiyaçları da hızlı bir şekilde tamamlanarak ailenin sağlıklı bir evde yaşamlarını sürdürmeleri sağlanmış oldu. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.