29 Mart 2024

DÜZCE BELEDİYE SPOR AKADEMİSİ KULÜBÜ YAZILI BASIN AÇOKLAMASI YAPTI

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Kulübü yönetimini çeşitli mecralarda mesnetsizce iftira ve karalama kampanyası başlatılması hakkında tazılı basın açıklaması yaptı

23 Eylül 2022 Cuma 01:15
149 Okunma
DÜZCE BELEDİYE SPOR AKADEMİSİ KULÜBÜ YAZILI BASIN AÇOKLAMASI YAPTI

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Kulübü 2021 yılında “Dünyada TÜRKİYE Türkiye'de DÜZCE” anlayışı ve “Spor Şehri Düzce” sloganı ile yola çıkan Belediye Başkanımız Dr. Faruk ÖZLÜ' nün önderliğinde kurulmuştur. 
Kulübümüz kurulduğu günden itibaren Düzce’mizin sahip olduğu bölgesel ve coğrafi avantajları kullanarak şehrimizin tüm çocuklarına ve gençlerine sporla buluşma imkânı sağlamayı amaç edinmiştir. 
Bunu gerçekleştirirken de şehrimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarından amatör kulüplere, bütün güç odaklarını bir araya getirerek nitelikli, profesyonel ve kurumsal bir anlayış ile hareket etmiştir. 
Bu kapsamda Kulübümüz Düzce Belediyesi, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde şehrimizdeki tüm ilk ve ortaöğretim kurumlarında 15.547 sayıda çocuğumuza ulaşarak yetenek taraması testleri yapmıştır.

Kuruluşumuzdan bu yana 2021 yaz 2021 kış ve 2022 yaz spor okulları kapsamında 30 branşta 64 antrenör ile 18.758 sporcuya ulaşılmıştır. 
Spor okulları ve takım sporları dışında, bireysel spor faaliyetleri ile uğraşan şehrimiz sporcularının ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilmeleri noktasında maddi ve manevi destek vermekteyiz. 
Böylelikle Düzce’mizin ismini hiç bir karşılık beklemeden ulusal ve uluslararası arenalarda duyurmaya gayret göstermekteyiz.

Kulübümüz, şehrimizin tüm sporcularına olan desteklerinin yanı sıra 8 branşta altyapı çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam etmektedir. 
Altyapı branşlarımızdan ve şehrimizle özdeşleşmiş olan güreş branşımızın sporcularının sezon içindeki tüm çalışmalarına ve ülkemizin farklı bölgelerinde yapılan; gerek minder, gerekse çayır güreşi ve yağlı güreşlere bireysel veya takım olarak katılım sağlanması noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınılmamıştır. 
Özellikle güreş branşı başta olmak üzere, sporcularımızın ihtiyaç duydukları sosyal destek, beslenme, malzeme, ulaşım ve fiziksel alan ihtiyaçları eksiksiz şekilde giderilmektedir. 
Yapılan başarılı yatırımlar, eğitimler ve çalışmalarımız sonucunda Türkiye’nin sayılı ve büyük kulüplerinin başarılı sporcularımıza yaptıkları transfer teklifleri, olağan ve gururlandırıcı bir durumdur. Sporcularımızın gelecekleri 
adına bu tarz tekliflerde, her zaman sporcu ve ailelerini düşünmeye devam edeceğiz. 
Önemli olan Düzce’miz ve Düzceli gençlerimizin geleceğidir.

Düzce’mizin, sporda geleceğine yön verecek olan uzun soluklu bu projenin şeffaf, hesap verilebilir ve kurumsal bir yapı ile yönetilmesi, geçmişte hasbelkader bazı makamlara gelmiş, devletimizin ve Düzce'mizin maddi ve manevi imkânlarını, hesap vermeden, sorgusuzca kullanmayı alışkanlık haline getirmiş bazı münferit kişileri rahatsız etmiştir. Bu kişiler defaatle, oluşturmaya çalıştığımız bu kurumsal yapıya, alışmış oldukları fütursuz davranışlarla müdahil olmaya çalışsalar da başarılı olamamışlardır. 
Kendi istediklerini elde edemeyen bu odaklar başta, sporun ve sporcunun yanında olma konusunu kendisine görev edinmiş Belediye Başkanımız Dr. Faruk ÖZLÜ’yü ve Düzce Belediyesi Spor Akademisi Kulübü yönetimini çeşitli 
mecralarda mesnetsizce iftira ve karalama kampanyası başlatmışlardır.

 Bizler ise başkaları gibi dedikodu, kişisel ve şahsi menfaatlerin peşinde değil, Düzce’mizin çocukları ve gençleri için sahip olduğumuz tüm imkânlarla çalışmaya, üretmeye ve başarılar elde etmeye devam edeceğiz. 
Bu süreçte bizlerden desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen başta Belediye Başkanımız Dr. Faruk ÖZLÜ ve Kulüp Başkanımız Muzaffer LEBLEBİCİ’ye teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.
                                     DÜZCE BELEDİYESİ SPOR AKADEMİSİ KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.