20 Mayıs 2024

DÜZCE ASKF"ÇİRKİN HAKEM SALDIRISINI KINADI"

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu yaptığı açıklama ile Umut Meler’e yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

12 Aralık 2023 Salı 14:00
139 Okunma
DÜZCE ASKF

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu yaptığı açıklama ile Umut Meler’e yapılan çirkin saldırıyı kınadı. 
Yapılan açıklamada:“11.12. 2023 Pazartesi gecesi Ankaragücü-Çaykur Rize spor kulüpleri arasında oynan ve maç sonunda gerçekleşen olaylardan dolayı Türk futboluna kara bir leke olarak geçecek olan, FİFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler’e yapılan çirkin saldırıyı Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu olarak şiddetle kınıyoruz.

"Tüm spor müsabakalarının süresiz olarak askıya alındı."
Dün gece yaşanan bu elim olay nedeniyle bir kez daha gördük ki profesyonel sporlardan amatör sporlara kadar tüm camiamızın, paydaşlarımızın, spor ailemizin birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmeleri; sporun yetişen yeni nesillere saha içinde ve dışında olumlu örnek yaratabilecek bir imarda olması, oynanılan oyunun barış, kardeşlik ve centilmenlik kapsamında ele alınması gerek ulusal gerek uluslararası platformda çok büyük önem taşımaktadır. 
Özellikle sporun adalet kısmında büyük sorumluluklara sahip olan hakemlerimizin sözlü, fiziki şiddete uğramamaları adaletin tecili ve devamlılığı adına oldukça hayati bir öneme sahiptir. 
Baskı altına alınmış, korkutulmuş, sindirilmeye çalışılmış kamu görevlilerinden sağlıklı adalet ortamı yaratmaları beklenemez. 
Bu konuda tüm spor ailesinin ve camiasının her kademede sorumlu davranmasını temenni ediyor, hakemimiz Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi en samimi duygularımızla iletmek istiyoruz.”İfadelerine yer verildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.