17 Mayıs 2024

Düzce Askf Başkanı Bıyık Bakan Özlü 'yü Ziyaret Etti

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Yü Ziyaretinde Düzcede Amatör Spor Kulüplerinin Malzeme İhtiyaçlarını Belirten Dosyayı Sundu. Bakan Özlü'ye Spora Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi Verdi.

25 Nisan 2018 Çarşamba 11:13
388 Okunma
Düzce Askf Başkanı  Bıyık  Bakan Özlü 'yü Ziyaret Etti

Düzce Amatör Spor kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü' yü makamında ziyaret etti.
Bakan Özlü ile bir süre görüşen Bıyık, Düzce'de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin ihtiyaç ve taleplerini içeren bir dosyayı sundu.
Bıyık, Bakan Özlü ye sunduğu dosyada Düzce'de federasyona kayıtlı 96 kulüp olmasına rağmen 60 kulübün sahalarda mücadele ettiğini, diğer kulüplerin maddi imkansızlıklar nedeniyle sahalarda yer almadığını, bu 60 kulübe en çok maddi külfet getiren ve en büyük ihtiyaç olan malzeme desteği açısından destek verilmesini istediklerini belirten bilgiler olduğunu söyledi.
Bakan Özlü' nün önümüzdeki sezon amatörde zor şartlarda mücadele eden takımlara malzeme desteği için Spor Toto'dan ödenek çıkartma sözü verdiğini söyleyen Bıyık, Bakan Özlü' ye amatör spora desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.