28 Nisan 2024

“Düzce Ak Parti’de Yeni Başkanlar Göreve Başladı”

Mustafa Keskin: Kimseyi Ötekileştirmeyeceğiz

18 Ocak 2019 Cuma 21:45
718 Okunma
“Düzce Ak Parti’de Yeni Başkanlar Göreve Başladı”

Ak Parti  Düzce İl Teşkilatı’nda uzun zamandır atanmaları beklenen İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı belli oldu. İstifa eden Hikmet Keskin’in yerine  Mustafa Keskin atanırken Hakan Kuşçuoğlu’nun yerine de Merkez İlçe Başkanlığı'na Hasan Şengüloğlu getirildi. Düzce İl Başkanlığı'na atanan Keskin düzenlediği basın toplantısında hedeflerini sıraladı.

Görevde bulunduğu sürece kimseyi ötekileştirmeyeceğini anlatan Keskin, "Nefsimizi ayaklar altına alanlardanız. Bizler bu yolda her şeyimizi vereceğiz. Biz biriz, birlikte Türkiye'yiz biz birlikte Düzceyiz. Herkesi hoş kendimizi boş göreceğiz” diye konuştu.
MHP’lilere de seslenen Keskin," MHP’lilerden güçlü bir belediyecilik için Faruk Özlü’yü belediye başkanı yapmak için tüm Düzce kenetlenmeliyiz” dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.