7 Mayıs 2024

Düzce Ak Parti Türkiye Üçüncüsü Oldu

Ak Parti Genel Merkezi Tarafından 1919dan 2019a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğesloganı İle Bu Yıl 18ncisi Düzenlenen Siyaset Akademisinin Ödül Töreni Ankarada Gerçekleştirildi.

14 Eylül 2018 Cuma 21:00
397 Okunma
Düzce Ak Parti Türkiye Üçüncüsü Oldu

AK Parti Düzce İl Teşkilatı, bu yıl 18ncisi düzenlenen ve 1919dan 2019a Milletin Emrinde aydınlık Geleceğesloganı ile başlatılan siyaset akademisinde Türkiye Üçüncüsü oldu. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, üçüncülük ödülünü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın elinden aldı.
Siyaset Akademisinde Türkiye Üçüncüsü olan AK Parti Düzce İl Teşkilatı adına ödülü İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın elinden aldı.

AK Parti Düzce Teşkilatı Ar-Ge Başkanı Mehmet Albayrak ve Ar-Ge koordinatörü Ali Büyükaydın da katılım sağladığı törende Düzce birincisi olan Hayrullah Semih Araştırıcıgilin ödülü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.
AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Düzce Belediye Başkanı Dursun ay, Düzce eski milletvekili Fevai Arslanda hazır bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.