23 Nisan 2024

DÜZCE AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN GÜVEN TAZELEDİ

2 yıl önce Ak Parti Genel Merkezince Düzce Ak Parti İl Başkanlığına atanan Mustafa Keskin bu kez güven tazeleyerek yola devam ediyor.

22 Ocak 2021 Cuma 19:15
306 Okunma
DÜZCE AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin genel kurul sonrasında açıklama yaptığı yazılı açıklamda:
Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri, delegelerimizin desteğiyle şahsım ve Yönetim Kurulumuzla göreve seçildik. Kongremize video konferans yöntemiyle katılan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kongremize katılarak bizleri onurlandıran;
Genel Başkan Yardımcımız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız, Rize Milletvekili Sn. Hayati Yazıcı, Karadeniz Bölge Koordinatörümüz Sn. Yahya Çelik, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sn. Ali İnci, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Sn. Fahri Çakır ve Sn. Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanımız Sn. Dr. Faruk Özlü, İl Genel Meclis Başkanımız Sn. Çiğdem Günal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi, Grup Başkanvekili Sn. Cüneyt Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Sn. İlham Caboğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Sn. Ümit Yılmaz, Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Sn. Fethi Sönmez, Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Sn. Birkan Mertol, geçmiş Dönem İl Başkanlarımız ve Milletvekillerimize, İlçe ve Belediye Başkanlarımıza, teşkilatımızın her kademesinde görev alan değerli dava ve yol arkadaşlarıma, kıymetli delegelerimize ve üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimize, hemşehrilerimize ve basın mensuplarına, kongremizde bizleri yalnız bırakmadıkları için gönülden teşekkür ediyorum.

Kongresini tamamladığımız 10 İlçe ve Belde Başkanımızla birlikte bu güne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı tüm gayretimizle ve azmimizle sürdürmeye devam ederken, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında İnandığımız Yolda Yürümekten onur duyacağız. Daha önce birlikte yol yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederken, yeni yönetimde görev almış arkadaşlarımı da bir kez daha tebrik ediyorum.
Kongre’mizin ve yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Düzce’miz için hayırlı olmasını diliyor, değerli hemşehrilerimi saygıyla, sevgiyle ve en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.