28 Mart 2024

DÜZCE 2. KİTAP FUARI AÇILIYOR

Safir koleji Kurucu Genel müdürü Dr. Cemil Keskin, kitap fuarının açılışı ile ilgili olarak basın mensuplarıyla bir araya gelerek büyük küçük herkesi kitap okumaya ve yazarlarla buluşmaya davet etti.

22 Kasım 2019 Cuma 20:15
620 Okunma
DÜZCE 2. KİTAP FUARI AÇILIYOR

Safir Koleji’nin sponsorluğunda bu ikincisi açılacak olan Düzce 2. Kitap Fuarı Pazartesi 11.30’da düzenlenecek açılış töreni ile halkın hizmetine sunulacak. Anıtpark’ta hazırlığı yapılan fuar hakkında bilgiler vermek için basın toplantısı düzenleyen Safir koleji Kurucu Genel Müdürü Dr. Cemil Keskin, geçen yıl bin metrekare olan kapalı alanın bu yıl bin 500 m2’ye çıkarıldığını belirterek “geçen yılki ilgi bizi heyecanlandırdı. Bu yıl alanı daha da genişleterek “okurla yazarı buluşturmak istiyoruz” dedi.
“GEÇEN YIL 45 BİN KİTAP SATILDI”
Geçen yılki Safir koleji Düzce Kitap Fuarı’nda 45 bin kitap satıldığını ve 15 bin kişinin ziyaret ettiğini hatırlatarak bu yıl hem yayınevleri sayısını artırdıklarını hem de kapalı alanı geniş tuttuklarını belirten kitap Fuarı Sponsoru Safir koleji Kurucu Genel Müdürü Dr. Cemil Keskin:”23 Kasım’da açılacak fuar  9 gün sürecek. Düzcelileri kitap ve yazarlarla buluşmaya davet ediyoruz. Kitap okuyan mutluluk üreten beyinlere ihtiyacımız var. Her akşam herkes 2 saat kitap okursa mutluluk üretir” dedi.
Düzcelileri kitap fuarı’na gelmeye;  kitaplarla ve kitap yazarlarıyla buluşmaya davet eden Safir koleji Kurucu Genel müdürü Dr. Cemil Keskin:”Kitaplarda yüzde 20 ile yüzde 40 arasında indirim yapılacak. Çocuklar nasihatle öğrenmezler, anne ve babalar ellerine kitap alarak, kitap okuyarak çocuklara örnek olmalıdırlar. Büyük küçük kitapla kitap okuyarak büyümek ve yaşamak zorundayız” dedi.
Düzce 2. Kitap Fuarı 23 Kasım Pazartesi günü 11.30’da düzenlenecek açılış töreni ile açılacak ve 9 gün açık kalacak. Birçok yayınevi ve yazar bu sayede Düzceli okurlarla buluşarak kitap ve yazar dostluğu pekiştirilmiş olacak.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.