24 Nisan 2024

DÜSİMER ile Düzce TSO arasında işbirliği protokolü

Düzce Üniversitesi Sanayi ve İş Dünyası İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ile Düzce TSO arasında; Avrupa İşletmeler Ağı projesi uygulamalarına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

12 Ocak 2021 Salı 18:00
279 Okunma
DÜSİMER ile Düzce TSO arasında işbirliği protokolü

İmza Töreninde; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, DÜSİMER yetkilileri Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin, Öğr. Gör. Betül İşbilir Kula, Uluslararası Projeler Uzman Yardımcısı Utku Aydın ve Düzce TSO Proje Ofisi Koordinatörü Tuncay Yüksel hazır bulundular. 
Protokol kapsamında dış ticaret yapan oda üyeleri ile ilgili bilgilendirme günleri, Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) sisteminin tanıtılması, üyelerin iletişim kurma ve uluslararası etkinliklere destek sağlanması hususlarında işbirliği yapılacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.