10 Mayıs 2024

DR.FARUK ÖZLÜ SAHADA DÜZCE'LİLERLE BİR ARADA

Adaylığı açıklanan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sahadan ayrılmıyor.

22 Ocak 2024 Pazartesi 12:00
88 Okunma
DR.FARUK ÖZLÜ SAHADA DÜZCE'LİLERLE BİR ARADA

31 mart yerel seçimleri için partiler çalışmalarına devam ediyor. AK Parti'nin yola devam kararı verdiği ve adaylığını açıkladığı mevcut başkan  Faruk Özlü, seçim çalışmalarına başladı. 

"Ev ev sokak sokak geziyor"
Özlü,  31 Mart seçimleri için sıkı bir çalışma planı hazırlamış gibi görünüyor. Günlerdir sahadan ayrılmayan ve ev ev, sokak sokak gezen Özlü,  vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

"Tüm teşkilat yanında"
Özlü'nün seçimlerinde çalışmalarına AK Parti tam teşkilat katılıp destek sağlıyor.  Kadın Kolları,  Gençlik kolları, İl ve merkez ilçe teşkilatlarının yani sıra belediye meclis üyesi aday adayları da Özlü ile birlikte saha çalışıyor. 

"Tek tek ziyaret ediyor"
Kahve, dernek, sivil toplum kuruluşlarının yani sıra ev ziyaretlerine de hızlı başlayan Özlü,  teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşın hanesine misafir oluyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.