29 Nisan 2024

Dilber: Ulaşılabilir Bir Vekil Olacağım

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Dilber, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldiği Kahvaltılı Toplantıda Düzce Halkına Hizmet Etmek İçin Milletvekilliğine Talip Olduğunu, Aday Gösterilip Seçilmesi Halinde Ulaşılabilir Bir Vekil Olacağını Vurguladı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 22:06
402 Okunma
Dilber: Ulaşılabilir Bir Vekil Olacağım

AK Partiye Düzceden milletvekili seçilebilmek için aday adaylığı başvurusu yapan Düzce eski Baro Başkanı Avukat Ali Dilber de basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapacağı çalışmalardan bahsetti.
Düzce de oturduğunu ve Düzceyi yakından tanıdığını ifade eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dilber, şehrin daha da gelişmesine katkı sağlamak ve halka hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyledi. Dilber, Hukukçu kimliğine sahibim ve 10 yıl baro başkanlığı görevi de yaptım. Düzceli vatandaşlarımıza hizmet etmek için aday adayı oldum. Birikimimle, kültürümle ve tecrübemle aday olmak istiyorum. n milletvekili ve bakanlık yapan bir ağabeyimiz var. Kendisi milletvekilliği için başvurdu ama yanlış anlaşılmasın ki umarım milletvekili değil bakan olur. Böyle olursa kendisi Düzceye daha fazla hizmet yapabilecektir. dedi.
Aday gösterilip seçilmesi halinde ulaşılabilir bir vekil olacağını vurgulayan Dilber, Ben Düzcede yaşayan bir milletvekili aday adayıyım. Eğer nasip olup da milletvekili olursam Düzcede yaşamaya devam edeceğim. Sadece toplantı zamanlarında Ankarada yaşayacağım. Çocuklarım da Düzcede okuyor. Yani vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşabileceği bir vekil olacağım vurguladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.