3 Mayıs 2024

DEVA PARTİSİ ADAYI CAYMAZ PAZARYERİ’NDE

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz Aziziye Mahallesi’nde kurulan pazaryerini ziyaret etti. Hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın sorunlarını dinleyerek tek tek not eden Caymaz, göreve gelmesi halinde kimsenin yapılan işte gönlünün kalmayacağının sözünü verdi.

01 Mart 2024 Cuma 17:30
66 Okunma
 DEVA PARTİSİ ADAYI CAYMAZ PAZARYERİ’NDE

DEVA  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CAYMAZ “YAPILAN İŞTE KİMSENİN GÖNLÜ KALMAYACAK”
DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz Aziziye Mahallesi’nde kurulan pazaryerini ziyaret etti. Hem pazarcı esnafının hem de vatandaşın sorunlarını dinleyerek tek tek not eden Caymaz, göreve gelmesi halinde kimsenin yapılan işte gönlünün kalmayacağının sözünü verdi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimleri için sahadan gece gündüz ayrılmayan DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz bu kez Aziziye Mahallesi’nde kurulan pazaryerini ziyaret etti.

Burada hem pazarcı esnafı hem de vatandaş ile bir araya gelen Caymaz, sorunları ve talepleri tek tek dinledi.

Esnafın hem sıcak hem de güler yüzle karşıladığı Caymaz, daha önce pazaryerinin girişinde bulunan ve yeni yapılan yer ile birlikte balıkçı esnafının karşısına konuşlandırılan köylü esnafının sıkıntılarını da dinledi. 

Bahçelerinde yetiştirdiği mahsulünün elinde kalmasından dert yanan köylü üreticiye, görevi teslim etmeleri halinde memnun olacakları şekilde gönüllerinin alınacağının sözünü verdi.

Caymaz, “Köylü milletin efendisidir, kıymetlimizdir. Ben de Düzce’nin evladı, çiftçi bir kardeşiniz olarak size söz veriyorum; görevi teslim ederseniz ilk işlerimizden biri, hiçbir pazarcımızın gönlü kalmadan tüm sorunlarını çözmek olacak.” ifadesinde bulundu.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.