26 Nisan 2024

DEVA İL BAŞKANI CAYMAZ’DAN YENİ YIL MESAJI

Deva Partisi İl Başkanı Caymaz "Yeni Yılda Milletimizin Sorunlarına çözüm Aramaya Devam Edeceğiz"

27 Aralık 2020 Pazar 18:45
750 Okunma
DEVA İL BAŞKANI CAYMAZ’DAN YENİ YIL MESAJI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, yaklaşan yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2020 yılının zorluk ve acıyla geçtiğine dikkat çekerek, “Yeni yılda parti olarak milletimizin sorunlarına çözüm aramak ve dile getirmek adına da sahadaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesinde bulundu. 
Türkiye 2020 yılında ekonomide, sağlıkta ve sosyal yaşantıda zor günlerden geçti. 2020’nin sona erdiği ve yeni bir yıla girmek üzere olduğumuz bugünlerde DEVA Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz da bir tebrik mesajı yayımladı.
“Yetersiz tedbirler, sağlanamayan desteklerle karanlığı aydınlatacak ışığı göremedik”
 2020 yılının tüm dünya gibi Türkiye için de çok zor ve acılı geçtiğine dikkat çejen Caymaz, şu ifadelere yer verid:
“Çin’den yayılan ve devamında bir pandemi olarak dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 virüsüyle beraber bugün geldiğimiz noktada esnafımız, tüccarımız, işletmecimiz ekonomik olarak çökmüş durumda. Eğitimde ve sağlıkta da yaşadığımız sorunlarla kapkara bir yıl oldu. Alınan tedbirlerin yetersizliği ve sağlanamayan destekler neticesinde bu karanlığı aydınlatacak ışığı da ne yazık ki göremedik. Bu noktada 2021 yılında, özellikle aşıların ülkemizde uygulanmaya başlayacak olması bizler için bir şans. Bu şansın yöneticiler tarafından en güzel şekilde değerlendirilerek, mücadeleyi başka bir boyuta taşıması gerekmektedir.
 “Projeleri ve atılacak adımları halkımızla tartışarak değerlendireceğiz”
2021 yılı, DEVA Partisi olarak bizleri heyecanlandıran, umutlarımızı yeşerten bir yıl olacak. Teşkilatlanmalarımızı başarıyla tamamladığımız bu dönemde yeni yılı 1. Olağan Büyük Kongremiz ile karşılayacağız. Yeni yılda parti olarak milletimizin sorunlarına çözüm aramak ve dile getirmek adına da sahadaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
Özellikle Düzce’mizde doğa ve ticaret konularını derinden irdeleyecek, projeleri ve atılacak adımları halkımızla tartışarak değerlendireceğiz. Bu düşüncelerle yeni yılı karşılarken tüm milletim ve insanlık adına yeni yılın sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde geçmesini Rabbimden temenni eder ve yeni yılı kutlarım.”

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.