19 Mayıs 2024

DERE YATAKLARI KONTROL ALTINDA TUTULUYOR

Düzce Belediyesi, il genelini etkisi altına alan bazı ilçe ve köylerde su taşkınlarına dönüşen yağışların başlamasıyla birlikte teyakkuza geçti.

20 Haziran 2023 Salı 23:15
159 Okunma
DERE YATAKLARI KONTROL ALTINDA TUTULUYOR

Belediye ekipleri, dün akşam saatlerinden itibaren şehir merkezi genelinde sıkıntı yaşanabilecek dere yataklarını kontrol altında tutmak için 130 personel ve 30 iş makinesi ile başladığı nöbetini herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için devam ettiriyor.

Düzce Belediyesi, hafta sonu itibariyle etkili olmaya başlayan ve hafta başından itibaren etkisini arttırarak devam ederek özellikle Akçakoca,Cumayeri ve Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde sel derecesine yükselen yağışlara yönelik tüm birimleriyle teyakkuza geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu kod uyarısı sonrası şehir merkezi başta olmak üzere sıkıntı oluşturabilecek dere yataklarının tümünü takibe alan ekipler, Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Aydın başkanlığında gece boyunca nöbet tuttu.

Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, devam eden yağışlardan ötürü oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tüm hazırlıkları tamamlanmış şekilde tedbir amaçlı bekleyişlerini sürdürürken, derelerin tıkanmaması için de yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.