8 Mayıs 2024

Deprem Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Cedidiye Mahallesinde Gerçekleştirilen Deprem Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı.

19 Mart 2018 Pazartesi 10:23
300 Okunma
Deprem Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Ekiplerin performansıyla göz doldurduğu tatbikatı, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Belediye Başkanı Dursun Ay izledi.Düzcede arama ve kurtarma görevi icra eden ekipler boş durmuyor. Her acil durum için farklı dönemlerde yapılan tatbikatlara Düzcede bir yenisi daha eklendi.
Bu kez deprem ile alarma geçen ekipler, Cedidiye Mahallesinde gerçeği aratmayan bir tatbikata imza attı. 112 Acil Servis, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Düzce İtfaiyesi ekipleri ile İl Afet ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Düzce Arama Kurtarma Ekibi (DAKE) ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden oluşan toplam 40 kişilik kurtarma ekibi ile Cedidiye Mahallesinde deprem tatbikatı yapıldı.

Mahalledeki yol genişletme çalışmaları kapsamında boşaltılan bir binada gerçekleştirilen tatbikatta yangın saran binayı hızla söndüren ekipler, içeride mahsur kalanları kurtardı. Ardından dairede olası bir tehlike teşkil eden bir durum olup olmadığı kontrol edildi. Binanın etrafını de araştıran ekipler başarılı müdahaleleriyle göz doldurdu. Tatbikata Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Belediye Başkanı Dursun Ay da katılarak ekiplerden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.