14 Mayıs 2024

Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Düzcespor İzmir'de Karşıyaka'yı 1-0 Mağlup Etti

09 Eylül 2018 Pazar 12:18
449 Okunma
Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Spor Toto 3. Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor, ligin 2.haftasında deplasmanda İzmirin güçlü ekiplerinde Karşıyaka ile karşı karşıya geldiği karşılaşmayı futbolcusu Alperenin golüyle 1-0 galip tamamladı.
Düzcespor maça Gökhan, Mehmet, Muhammet, Talha, İsmail, Alperen, Atilla, Sabutay, Kadir, Salih, Enver on biri ile başladı.Maçı Düzcespor başkanı Özgür Sağlam ve 100 kadar Düzcespor taraftarı takip etti.

Türkiye Spor Toto 3. lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor Karşıyaka ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Ligin 1.haftasında evinde karşılaştığı Ofspor ile golsüz berabere kalan Düzcespor, sezonun ikinci maçı için gittiği İzmirde Atatürk Stadyumunda Karşıyakaspor'u ilk yarının son dakikasında Alperen'ı kaydettiği golle 1-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 4'e çıkardı.

Maç boyunca rakibi karşısında üstün oynayan Düzcespor, yakaladığı birçok gol fırsatı değerlendiremekte zorlandı.
Düzcespor futbolcularının rakibi karşısındaki mücadeleleri ise kırmızı lacivertli takım için umut vaat etti.

Maçın son dakikalarında ev sahibi ekip Karşıyaka, Düzcespor kalesini ablukayaya almasına rağmen kaleci Gökhan yaptığı başarılı kurtarışlarla rakibe gol izni vermedi ve maça damgasını vuran futbolcu oldu.

Karşıyakaspor futbolcuları maç sonrası Düzcespor futbolcularına sözlü ve fiili saldırıda bulunma teşepbüsünü emniyet birimleri izin vermezlerken,süzlü sataşmalara Düzcespor futbolcuları sağ duyulu davranıp cevap vermeyerek galibiyetlerine gölge düşürmediler.
Düzcespor haftayı 4 puanla tamamlarken Karşıyakaspor ligin 1.haftasında Van deplasmanında aldığı beraberlikle 1 puanla tamamladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.