28 Nisan 2024

Denetim Komisyonu Üyeleri Seçildi

Düzce Belediye Meclisi’nin 2024 yılı Ocak ayı birinci oturumu gerçekleştirildi. Meclis Başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirilen oturumda görüşülen 21 gündem maddesi çeşitli komisyonlara havale edildi.

03 Ocak 2024 Çarşamba 17:45
109 Okunma
Denetim Komisyonu Üyeleri Seçildi

Düzce Belediye Meclisi, 2024 yılının Ocak ayı ilk oturumu için bir araya geldi. Başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 
21 gündem maddesi görüşüldü.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı bir önceki toplantının tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından başladı. 
İlk gündem maddesinde 2023 yılının gelir-giderleri ile hesap işlemlerinin denetimi için yapılan üye seçimi oylamasında, Bayram Ali Kubilay, Erdem Akalın, 
Nurullah Yıldız, Ayhan Cicü ve Kudret Taş Denetim Komisyonuna seçildi.

Daha sonra geçilen sözleşmeli personel ücret belirlenmesi, Zabıta ve İtfaiye personelinin 2024 yılı fazla mesai ücretleri, geçici işçi vizesi, servis 
araçları yönetmeliği, ticari otopark yönetmeliği  ile imarla ilgili gündem maddeleri de görüşülerek komisyonlara havale edildi.
Gündemde görüşülecek başka konu bulunmadığından bir sonraki meclis birleşiminin 4 Ocak Perşembe günü saat 18.00’da yapılmasına karar verilerek birleşime son verildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.