19 Mayıs 2024

DAGEM Sinop Üniversitesi Öğretim Elemanlarına Bilgi Vererek Deneyimlerini Anlattı

Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM), Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı olan "Sinop Genç Arıcılarını Yetiştiriyor Projesi" kapsamında Sinop Üniversitesi’nde eğitim verdi.

23 Haziran 2023 Cuma 23:45
95 Okunma
DAGEM Sinop Üniversitesi Öğretim Elemanlarına Bilgi Vererek Deneyimlerini Anlattı

Eğitimde arı yetiştiriciliği, koloni bakım yönetimi, erken ilkbahar, geç sonbahar bakımları, bal hasadı, arı ürünleri üretim teknikleri, arı hastalıkları ve mücadele yöntemleri gibi kritik konularda farklı uzmanlık alanlarındaki akademisyenlere eğitim verildi.Beş gün süren eğitimlerde; DAGEM Müdürü Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Münir Uçak, Öğr. Gör. Tuğçe Çaprazlı ve Uzman Biyolog Songül Bir yer aldı.Proje kapsamında eğitim alan Sinop Üniversitesi öğretim elemanları, aldıkları eğitimle arıcılık yapmak isteyen Sinoplu gençlere bilgi ve deneyimlerini aktaracak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.