26 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Vidio Konferns sistemli Yaptığı Toplantıya Katıldı..

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanları ile video konferans sistemiyle yaptığı toplantıya katıldı.

04 Nisan 2020 Cumartesi 19:00
272 Okunma
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Vidio Konferns sistemli Yaptığı Toplantıya Katıldı..

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle belediye başkanları ile toplantı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda belediye başkanları ile tek tek görüşerek illerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ de konferansa katılarak, Düzce’de yapılan çalışmalar, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler ve son durum hakkında Erdoğan’a bilgiler verdi.
Toplantıda yaptığı konuşmada, Erdoğan’a Düzce’de bu sürecin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü aktaran Özlü, Düzce Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştıklarını vurguladı.
Özlü ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Düzce Belediyesi’nin yürüttüğü projelere ilişkin bilgiler verdi.
AK Parti’nin belediyelerde gösterdiği emsalsiz başarıyla Türkiye’nin yönetimini üstlenmiş bir parti olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, belediyelerinin halkın günlük hayatına dokunan çalışmaları ve yaptıkları altyapı yatırımlarının önemine işaret etti. Özellikle içinden geçtiğimiz virüs salgını döneminde belediyelere çok daha büyük görevler düştüğünü belirterek, yapılması gereken hizmetleri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu salgını yenecek güce ve kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Panik yapmadan akılcı, dengeli ve gerçekçi adımlarla mücadelemizi kararlılıkla yürütüyoruz”
Tarabya'daki Huber Köşkü'nden belediye başkanlarına video konferansla seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin belediyelerde gösterdiği emsalsiz başarıyla Türkiye'nin yönetimini üstlenmiş bir parti olduğunu anlattı.
Bu bakımdan belediyelerinin halkın günlük hayatına dokunan çalışmaları ve yaptıkları altyapı yatırımlarının önemine işaret eden Erdoğan, "Özellikle içinden geçtiğimiz Kovid-19 hastalığı döneminde belediyelerimize çok daha büyük görevler düşüyor. Yerel Yönetimler Başkanlığımız salgının başlamasıyla birlikte bu konuda dikkat edilecek hususlara dair sizlere gereken bilgilendirmeleri yapmıştı. Kamu hizmet binaları, toplu ulaşım araçları, pazar yerleri, çöp toplama alanları gibi yerlerin temizliğini ve dezenfeksiyonunu aksatmadan yapmalıyız" diye konuştu.
Belediyelerin nisan, mayıs ve haziran aylarındaki İller Bankasındaki ödeneklerinin kesintisini kaldırarak bu çalışma için kaynak sağladıklarını dile getiren Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Unutmayınız, 'Küllü halin yezulü' Yani her hal geçicidir. Bu günler gelip geçtikten sonra geride ülkemize ve şehrimize yaptığımız hizmetler, milletimize verdiğimiz destekler konuşulacaktır.  Hayırla yad edilmek için bu günleri mihnet değil, fırsat bilip milletimizin gönül kapılarının bize sonuna kadar açılmasını sağlamalıyız. Milletimiz göz boyamaya çalışanla halis niyetle hizmet edenin ayrımını böyle dönemlerde daha iyi yapar. 
AK Parti olarak bugüne kadar milletimizi hayal kırıklığına uğratmadık.  İnşallah bu salgın döneminde de uğratmayacağız.
Erdoğan, belediye başkanlarını seçilmelerinin birinci yılı dolayısıyla tebrik ettiğini belirterek, millete ve şehirlerine hizmet yolunda her bir başkana Allah'tan muvaffakiyet dileyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.