22 Haziran 2025

Cumayeri'nde Kahve ve Lokantalar Denetlendi

Cumayeri’nde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında "kontrollü sosyal hayat" sürecinin başlamasıyla tedbirler alınarak yeniden açılan kahvehane ve lokantalarda denetim yapıldı.

05 Haziran 2020 Cuma 20:00
360 Okunma
Cumayeri'nde Kahve ve Lokantalar Denetlendi

İlçe Tarım Müdürlüğü, Zabıta, Polis ve Jandarma ekipleri, esnaf ve çalışanlara koronavirüs tehlikesine karşı hijyene dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.

 Gerçekleştirilen kontrollerde, salgın sebebiyle iki buçuk aydır kapalı olan kahvehane, çay bahçesi ve lokanta sahiplerine yeni normalleşme süresince müşterilerden sosyal mesafeyi korumaları, maskesiz iş yerlerine alınmamaları, işçilerin ise çalışma alanlarında eldiven ve maske takmaları konusunda uyarırken okey, kağıt ve tavla gibi oyunların oynanmasında yasak olduğu konusunda bilgilendirmede bulundular.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.