18 Mayıs 2024

ÇORUM FK.DÜZCE CAM DÜZCESPOR MAÇINA TARAFTAR DESTEĞİNDEN YOKSUN CIKAÇAK

Tff.Beyaz gurup lideri Çorum Fk.nin sahasında oynadığı İnegölspor karşılaşmasında taraftarının çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı “1 maç seyircisiz” oynama cezasından dolayı 35.hafta karşılaşmalarında sahasında oynayacağı Düzce Cam Düzcespor karşılaşmasını taraftarının desteğinden yoksun çıkacak.

25 Nisan 2023 Salı 22:00
123 Okunma
ÇORUM FK.DÜZCE CAM DÜZCESPOR MAÇINA TARAFTAR DESTEĞİNDEN YOKSUN CIKAÇAK

2. Lig Beyaz grubun lideri Çorum FK, 19 Nisan’da, sahasında 2-0 galip tamamladığı İnegölspor karşılaşmasında taraftarlarının neden olduğu “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle PFDK’ya sevk edilmişti. PFDK, yaptığı toplantıda, “çirkin ve kötü tezahürat” eyleminin bu sezon ev sahibi olduğu maçlarda beşinci kez gerçekleşmesi nedeniyle Çorum FK’ya kendi evinde “1 maç seyircisiz” oynama cezası ve 6 bin lira da para cezası verdi.
Play-oof mücadelesi veren  kırmızı lacivertli Düzce Cam Düzcespor ligin 35.haftasında deplasmanda oynayacağı Çorum Fk.karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Tff.Beyaz grupta  69 puanla 34.haftayı lider olarak tamamlayan Çorum Fk.,karşısında grupta haftayı mağlubiyetle tamlayarak 49 puanda kalan Düzce Cam Düzcespor'un play-oof şansını kaybetmemek için taraftarının desteğinden yoksun ev sahibi Çorum Fk.karşılaşmasında puan için mücadele etmesi bekleniyor.
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.