19 Nisan 2024

ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılı ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye’nin dört bir yanında coşkuyla kutlandı.

24 Nisan 2021 Cumartesi 18:00
284 Okunma
ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Düzce Belediyesi korona-virüs dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklara 23 Nisan sürprizi yaptı. 
Bu yıl korona-virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, 23 Nisan coşkusunu evlerinde ve balkonlarında yaşadı. 
Düzce Belediyesi bandosu ve çocukların sevgilisi Fındıkcan önce Bahçeşehir ardından Metek TOKİ ve Memur-Sen konutlarında çocuklara sürpriz yaparak marşlar çaldı. 
23 Nisan coşkusunu yaşayan çocuklar, bandoya kortej oluşturdu.
Türk Bayrakları ile Belediye Bandosuna eşlik eden çocuklar ve veliler, pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ayaklarına kadar getiren Düzce Belediyesine teşekkür etti. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.