27 Nisan 2024

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR KOZLU DEPLASMANINDA MAĞLUP

2022-2023 Bölgesel Amatör Lig 3 hafta 5 grup karşılaşmalarında Zonguldak Kozlu İlçe stadında Kozlu Belediyespor Çilimli Belediyespor karşı karşıya geldi.

17 Ekim 2022 Pazartesi 13:00
163 Okunma
ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR KOZLU DEPLASMANINDA MAĞLUP

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta ligin 3. haftasında Çilimli Belediyespor deplasmanda  oynadığı karşılaşmada Kozlu Belediyespor 1-0 mağlup olurken grup liderliğini kaybetti.
Kozlu Belediyespor ile Çilimli Belediyesporlu oyuncular ve  hakemler geçtiğimiz Cuma akşamı Amasra'da yaşanan kazada hayatını kaybeden madencileri saygı ve rahmetle andı.  
İki takım ve hakemler madenci bareti takarak sahaya çıkarken, "Başımız Sağolsun" yazılı pankart  taşıdılar. Şehit madenciler İçin 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.  
dak:77-Kozlu Belediyespor’a galibiyeti getiren tek golü Oğuz Küçük’ün  ortasında Ethem Özden kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.1-0
Kozlu Belediyespor 4 olan puanını 7'ye yükselterek 6. sıradan 3.sıraya yerleşirken,Çilimli Belediyespor ise 6 puanda kalarak liderlikten 4. sıraya düştü.  
 
Hakemler:Halil İbrahim Yıldırım,Onur Tatar,Sadettin Ebrar
Stad:Kozlu İlçe/Zonguldak

Gol:77-Ethem Özden

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.