29 Mart 2024

CHP’DEN DÜZCE POSTASI’NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kongresi sonucu, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak İl Başkanı seçilen Semih Cemşit, Düzce Postası’nı ziyaret etti.

12 Kasım 2021 Cuma 18:15
264 Okunma
CHP’DEN DÜZCE POSTASI’NA ZİYARET

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit ve Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı, Düzce’nin en eski basın kuruluşu olan Düzce Postası’nı ziyaret etti. 

Geçtiğimiz haftalarda gazeteyi devralan Bayram Ali Kubilay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sohbette, Düzce’nin tarihi ve kültürel değerleri anılırken, güncel yerel siyaset masaya yatırıldı.

Ziyaret sonunda Kubilay İl Başkanı Cemşit’e, hazırlattığı Türkiye Cumhuriyeti kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini armağan etti.
Cemşit de, Düzce Postası ailesine nazik ev sahipliklerinden ötürü teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.