29 Nisan 2024

Chpde Başvuru Trafiği

Chpde, 24 Haziranda Yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı Olmak İsteyen İsimler Belli Olmaya Başladı. Chp İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Başak Tütüncü, Emekli Küba Büyük Elçisi Hasan Servet Öktem Ve Eski Milletvekili Adayı Zafer Teber Adaylık Yarışı İçin Kolları Sıvadı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 22:23
364 Okunma
Chpde Başvuru Trafiği

24 Haziran Genel Seçimleri için partilerde milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. CHPde görevinden istifa eden CHP İl Başkanı Zekeriya Tozanın ardından Düzceyi temsil etmek için kolları sıvayan aday adayları profili de belli olmaya başladı.
CHP. Kadın kolları başkanı İlknur Başak Tütüncü, Öktem,Emekli Büyükelçi Hasan Servet Öktem ve eski milletvekili adaylarından Zafer Teber de parti binasında yapılan programla aday adaylıklarını açıklayan aday adayları projelerini açıkladılar.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.