29 Mart 2024

ÇEVRE MAHALLELERDE YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi kentleşmenin hızla devam ettiği şehir merkezinin muhtelif mahallelerinde yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

08 Eylül 2020 Salı 20:45
314 Okunma
ÇEVRE MAHALLELERDE YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Düzce Belediyesi, yatay şehirleşme konusunda örnek teşkil eden ve kentleşmenin hızla arttığı çevre mahallelerde alternatif güzergahlar oluşturmaya devam ediyor.
Mahallelerin birbiri ile bağlantısı ve merkez ulaşımına büyük katkı sağlaması planlanan yeni yollar sayesinde hem araç trafiği yoğun olan akslarda rahatlama sağlanması hem de şehir planlamalarının düzgün şekilde yapılması hedefleniyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü eliyle Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün de koordinasyonu ile yeni yo açma ekipleri çalışmalarını Çamköy ve Akınlar mahallelerinde sürdürüyor. Mahalle içinde ulaşımı rahatlatacak ve vatandaşlar için alternatif teşkil edecek yeni yolların açılması kısa süre içinde tamamlanacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.