3 Mayıs 2024

ÇERKES TAŞKÖPRÜ KÖY KONAĞINDA VATANDAŞLA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, belediye sınırlarına dahil olan yerleşim yerinden biri olan Çerkez Taşköprü’nün sakinleri ile bir araya geldi.

28 Ocak 2024 Pazar 16:15
108 Okunma
ÇERKES TAŞKÖPRÜ KÖY KONAĞINDA VATANDAŞLA BULUŞTU

Yeni mahallelere doğalgaz başta olmak üzere diğer altyapı yatırımlarının kısa sürede ulaştırılması için özel bir çalışma yürüteceklerini belirten Özlü, Yaparsak biz yaparız. Biz her sorunu çözeriz” dedi.
Belediye Başkanlığı sürecinde olduğu gibi, adaylığı sürecinde de mahalle ziyaretlerine özel önem veren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, kısa bir süre önce yapılan referandum sonucu yüzde 75 ‘evet’ oyu ile mahalle olan Çerkez Taşköprü’de vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Köy konağındaki buluşmada, çöp toplama ve ulaşım hizmetlerinin yakın zamanda başlayacağını anlatan Özlü, vatandaşları en kısa sürede doğalgazla buluşturmak üzere kısmi imar düzenlemesi yapacaklarını belirtti. Bu düzenleme ile “şehir konforunda köy” konseptini de ilk kez bu dönem hayata geçireceklerini ifade eden Özlü, kanalizasyon ve asfalt yatırımlarının da planlanacağını kaydetti.

“KİMSE BANA ÇALIŞMADI DİYEMEZ, BEN İŞİMİ İYİ YAPARIM”
Mahalle sakinlerinden 31 Mart seçimlerinde kendisini desteklemelerini isteyen Özlü, “Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. 
Ancak belediye başkanlığı siyasi değil, tamamen teknik bir iştir. Bu seçimde bu kardeşinizi destekleyin. 
Çünkü ben sadece kendi işimle uğraşırım. 5 yıldır buradayım, kimseyle kavga etmedim, kimseye karışmadım. 
Ben işimi iyi yaparım. Ben göreve geldiğimde Düzce Belediyesi’nin uçan kuşa borcu vardı. Malında mülkünde haciz vardı. 
Borçlarını ödedim, hacizleri kaldırdım. Belediyeyi iş yapabilecek duruma getirdim. Ben de borç yaptım. Ancak ödeyebileceğim kadar yaptım. Hiç kimse bana çalışmıyor, tembel diyemez. Akrabalarını işe doldurdu diyemez. Bu şehre en faydalı kim olacaksa ona oy verin. Bana güvenin, yaparsak biz yaparız. Biz her sorunu çözeriz” şeklinde konuştu.
Programa, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden ile partililer de katıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.