30 Nisan 2024

CAYMAZ’DAN CAMİKEBİR ESNAFINA SÖZ:“DÜZCE’NİN SORUNLARINA GERÇEK ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ”

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, Camikebir Mahallesi esnafını ziyaret etti. Caymaz, seçim sürecinde Düzce'nin her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak şehrin kalkınması ve gelişmesi için projelerini hayata geçireceklerini belirtti.

06 Mart 2024 Çarşamba 19:45
52 Okunma
CAYMAZ’DAN CAMİKEBİR ESNAFINA SÖZ:“DÜZCE’NİN SORUNLARINA GERÇEK ÇÖZÜMLERLE GELİYORUZ”

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, seçim çalışmaları kapsamında Camikebir Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Camikebir Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Caymaz, mahalle esnafının sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini ve projelerini paylaştı.Caymaz, Düzce'nin gelişmişlik ve kalkınma potansiyelini vurgulayarak, kültür, turizm ve sanayi alanlarındaki yenilikçi yaklaşımıyla Düzce'yi farklı kılacaklarını belirtti. 

Her caddede, her sokağa ve her kesimden Düzce'nin insanıyla bir araya gelmeye devam eden Caymaz, vatandaşların desteğiyle daha yaşanabilir bir şehir hedeflediklerini ifade etti.
Caymaz'ın ziyaretleri sırasında esnafın karşılaştığı sorunlara duyarlılık gösterdiği ve çözüm odaklı yaklaşımını sergilediği gözlemlendi. Camikebir Mahallesi'nde yapılan ziyaretlerde Caymaz'a vatandaşlar tarafından ilgi ve destek gösterildi.

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, seçim sürecinde Düzce'nin her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak şehrin kalkınması ve gelişmesi için projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Caymaz, yenilik, kalkınma ve değişim isteyen herkesi DEVA Partisi çatısı altında birleşmeye çağırdı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.