3 Mayıs 2024

CAYMAZ YIĞILCALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Yığılcalılar Derneği üyelerinden tam destek sözü aldı.

17 Mart 2024 Pazar 23:00
46 Okunma
CAYMAZ YIĞILCALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Ramazan Ayı dolayısıyla özellikle iftar sonrası mahalle, kahvehane ve hemşeri derneklerini ziyaret ederek projelerini anlatan Caymaz'ın SancaklarMahallesi’nde bulunan Yığılcalılar Derneği’ni ziyaretine belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.Yığılca’'nın farklı köy ve mahallelerinde yaşayan birçok vatandaşın sorularına içtenlikle yanıt verdi. 

Kendilerini ziyaret eden iktidar partisi adayına soru soramamaktan yakınan dernek üyeleri, Caymaz’ın dürüst yaklaşımı ve samimiyetinden memnuniyet duydu.


Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret programında dernek üyelerinin yoğun ilgisi ve gençlerin terleten soruları karşısında mutlu olan Caymaz, kendisinin de genç olması, geçmiş belediyecilik tecrübesinin verdiği bilgi ve donanımla birlikte bu işi en iyi kendisinin yapacağını gösterdi.
Caymaz program sonunda dernek üyelerinden tam destek sözü aldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.