3 Mayıs 2024

CAYMAZ BOLU CADDESİNDE ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz seçim çalışmaları kapsamında Bolu Caddesi esnafını ziyaret etti.

28 Şubat 2024 Çarşamba 21:15
44 Okunma
CAYMAZ BOLU CADDESİNDE ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Sorunlarını dinleyip çözüm üretecek, ulaşılabilir bir belediye başkanı istediğini dile getiren esnafa Caymaz, “Gece gündüz çalışmak nedir biz biliriz. Görevi verin size söz, biz en iyi şekilde yaparız” ifadesinde bulundu.

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için saha çalışmalarına devam ediyor.
Caymaz ve beraberindekiler ilk olarak Düzce Elektrikçiler Odası Başkanı Serhat Geçtim’i ziyaret etti. 
Hem seçimler hem de yerel siyasete ilişkin istişarelerde bulunulan görüşmelerde Caymaz, “Destek verirseniz biz bu işe talibiz” dedi.

Değişim şart!
Ardından Bolu Caddesi esnafını ziyaret eden Caymaz, girdiği her dükkanda teveccüh ve memnuniyetle karşılandı.
Vatandaş ve esnafın taleplerini dinleyen Caymaz, Düzcelilerin sorunlarını bilen, kendileri gibi olan, yaptım-oldu anlayışından uzak, istişare ile çözüm üretecek bir belediye başkanına hasret kaldıkları söylemleri ile karşılaştı.

“Yapılan işte bir kişinin bile gönlü kalırsa hesabını Allah sorar”
Her kesimden vatandaşımızın sorunlarını bildiğine dikkat çeken Caymaz, “Sorunları bilmek yetmez, bunların çözümü için vatandaşlarımızın gönül rızasını alarak iş yapmak lazım. Bir kişinin bile yapılan işte gönlü kalırsa hesabını Allah sorar. Biz sizi özlü sözlerle oyalamayız, biz iş yaparız. 
O yüzden göreve talibiz, yorulmadan gece gündüz çalışmak nedir biliriz. Görevi verirseniz size söz, biz en iyi şekilde yaparız” ifadesinde bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.