25 Nisan 2024

CAVİT DEMİR'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ SADETTİN AKSOY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ilimizde göreve başlayan Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06 Ağustos 2021 Cuma 14:15
252 Okunma
CAVİT DEMİR'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ SADETTİN AKSOY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Göreve başlayan Aksoy'a görevinde başarılar dileyen Demir ilimize atanmış olmalarından dolayı son derece mutlu olduğunu belirtmiştir. 
Bolu'ya geleli kısa bir zaman olmasına rağmen çok sevdiğini belirten Sadettin Aksoy gerçekleşen ziyaretten dolayı  ve iyi dilekleri için teşekkürlerini sundu.
Yapılan ziyarete Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ile birlikte  Çağsu Hastanesi Başhekim yardımcısı Op. Dr. Sedat Sadal, Çağsu Hastanesi Genel Kordinatör Reşat Ayaz,  Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe ve Çağsu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Alagöz 'de katıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.