26 Nisan 2024

ÇALIŞANLARINA ÜÇRETLİ İZİN VERDİ

Mali müşavirlik ofisinde görev yapan 11 çalışanına süresiz üçretli izin verdi.

30 Mart 2020 Pazartesi 13:15
402 Okunma
ÇALIŞANLARINA ÜÇRETLİ İZİN VERDİ

Düzce ilinde muhasebe ofisi işletmecisi mali müşavir Bayram Ali Kubilay muhasebe ofisinde görev yapan çalışanlarının Korona virüsünden korunmalarını sağlamaları için  üçretli izin verdi.
11 çalışanı ile esnaf ve şirketlere muhasebe hizmeti veren Kubilay muhasebe ofisi işletmecisi Mali Müşavir Bayram Ali Kubilay yurt düzeyinde görülen Korona virüsünden çalışanlarının ve ailelerinin etkilenmemeleri için çalışanlarına üçretli izin verdi.
Kubilay, Memleketim Düzce Haber Ajansınına verdiği özel repörtajda,ülkemizide etkisi altına alan Korona virüsünden korunmak ve etkisinin ülke düzeyinde yayılmasını önlemek için devletimizin ve sağlık çalışanlarımızın gayretli alışmalarını görmekteyiz.Bireyler olarak bizlerede düşen görevlerimizi yerine getirmeliyiz.
Bireyler olarak kendimizi kontrol altına almalı evlerimizden çıkmamalıyız.Virüsün etkilerini kendisinde hisseden bireyin bir an önce sağlık birimleri ile irtibata geçerek aile bireyleriyle beraber kontrol altına alınmalarını sağlamalıdır.Korona virüsünden etkilenen birey ve ailesiyle görüşen kişilerinde aileleriyle birlikte kontrol altına alınması virüsün yayılmasını önleyeçektir.

Ofisimizde çalışanlarımızın sağlık açısından risk ve yaş grubunda olmamalarına rağmen, 11 personelimize üçretlerini ve sigortalarını ödeyerek izin verdik.
Çalışanlarımız 12-17 saatleri arasında istemeleri halinde kendi rızalarıyla sorumlu oldukları esnafımızın ve şirketlerin işlemlerinin aksamaması için çalışmalarını sürdürmektedirler.
 EVDE KAL ,SAĞLIKLI KAL Mali Müşavir Bayram Ali Kubilay.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.