7 Mayıs 2024

Çakır, Vatandaşla Birebir Temas Ediyor

Ak Parti Düzce Kurucu İl Başkanı, 27. Dönem Milletvekili Adayı Fahri Çakırın, Seçim Çalışmaları Kapsamında Vatandaşları Birebir Dinlemesi Ve Not Alması Gözlerden Kaçmadı.

31 Mayıs 2018 Perşembe 13:43
344 Okunma
Çakır, Vatandaşla Birebir Temas Ediyor

AK Parti Düzce birinci sıra adayı Fahri Çakır, gittiği her yerde vatandaşlarla birebir temasa geçerek, sorunları ve talepleri not ediyor. 24 Haziran seçimleri kapsamında kampanya sürecine hızlı giren Fahri Çakır, STK ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

STK ziyaretleri kapsamında Muhtarlar Derneği, Kızılay Derneği, Müsiad, Romanlar Sosyal Kültür Ve Dostluk Dayanışma Derneği, Karslılar Kültür Dayanışma Derneği ve Ensar Vakfınnı ziyaret eden Çakır ve beraberindeki heyet, Sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını kaydetti.

Burhaniye ve Nusrettin Mahallesi iftarına katılan Çakır, Otluoğlu, Ozanlar, Yeni Taşköprü, Muncurlu, Yeşilçam ve Doğanlı Köylerine de ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır, köylerdeki vatandaşlarla teke tek sohbet ederek isteklerini ve sorunlarını dinledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.