25 Nisan 2024

Çağsu, Hukukçulara Meme Kanserini Anlattı

Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla Özel Düzce Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fikret Baştımar ve psikolog Ecem Ozan, Düzce Barosu için hazırlanan seminerde Meme Kanseri ile ilgili bilinmeyenleri baro üyesi avukatlara ve vatandaşlara anlattılar.

31 Ekim 2019 Perşembe 23:00
655 Okunma
Çağsu, Hukukçulara Meme Kanserini Anlattı

Düzce Barosu’nda düzenlenen seminere gelenlere Özel Düzce Çağsu Hastanesi çalışanları tarafından meme kanseri farkındalık kurdeleleri takıldı. Ardından da seminere katılanlara Özel Düzce Çağsu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fikret Baştımar, meme kanserini belirlemeden kendi kendini kontrol, memede görülen timör türlerinden, hastalığın belirlenmesine ve tedavi yöntemlerinden hastalıktan korunma yollarına kadar birçok konuda katılımcılara bilgiler verdi.
 

Psikolog Ecem Ozan ise meme kanserine yakalanan hastaların psikolojileri ve hasta yakınlarının yapmaları gerekenler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Seminerin sonunda ise Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Baştımar ve psikolog Ozan katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.