12 Eylül 2025

Çağsu Hastaneleri Yeni Yılı Karşıladı...

Çağsu Hastaneleri Yeni Yılı Karşıladı...

01 Ocak 2020 Çarşamba 16:15
595 Okunma
Çağsu Hastaneleri Yeni Yılı Karşıladı...

Bölgenin sağlık söktörünün önde gelen sağlık kuruluşu Çağsu hastanesi Bolu ve Düzce'deki hastanelerinde 2019 güle güle 2020 hoş geldin etkinliği düzenlendi.

Bolu da ki etkinliğe Çağsu Hastaneleri  yönetim kurulu başkanı Çavit Demir'e katılarak,hastane doktorları ve personelleriyle birlikte 2020 yılının sağlıklı huzurlu geçmesini temenni ederek  hazırlanan pastayı kesti.

Düzce'de sağlık hizmeti veren Düzce Çağsu Hastanesinde de düzenlenen  2020 yılını karşılama etkinliğinde Yönetim Kurulu Başkan vekili Çağla  Demir ve Fatma Demir hastane direktörü İsmail Altın hastane doktorları ve personelleri birlikte  2020 yılının sağlıklı huzurlu geçmesi temennisinde bulunarak hazırlanan pastayı kestiler.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan

TÜM YAZARLAR

  1. Mehmet Sönmezoğlu
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.