19 Nisan 2024

BU TESİS DARICI’YA ÇOK YAKIŞACAK ,İÇİNDE YOK YOK!

Düzce Belediyesi tarafından yapımına başlanan Darıcı Mahallesi sosyal tesis ve park alanında çalışmalar devam ediyor. Parkta halı saha, soyunma odası, tribün, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ile fitness park yer alacak.

16 Eylül 2022 Cuma 22:15
196 Okunma
BU TESİS DARICI’YA ÇOK YAKIŞACAK ,İÇİNDE YOK YOK!

Bir yandan mevcut park alanlarının revize, tadilat ve tamirat işlemlerini gerçekleştiren Düzce Belediyesi, diğer yandan da parksız mahalle bırakmamak adına çalışmalarını sürdürüyor.
ÇOK YÖNLÜ
Darıcı Mahallesinde başlanan parkta halı saha, soyunma odası, tribün, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ile fitness park yer alacak.  Aynı anda her yaş grubundan vatandaşların faydalanabileceği Darıcı Parkının kısa sürece tamamlanması hedefleniyor. 
HALI SAHA TEMEL BETONU DÖKÜLDÜ
Ekipler, zemin düzenleme çalışmalarının tamamlandığı alanda demir bağlama işlemlerini de bitirerek, halı sahanın temel betonunu döktü. Öte yandan park genelinde kullanılacak diğer sosyal 
donatıların yapım ve kurulum çalışmalarına da başlandı.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.