19 Nisan 2024

“BU MİLLETİN BİR EVLADI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Özlü mesajında “Ülkemizin aydınlık geleceğini canı pahasına müdafaa eden bu yüce milletin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 19:15
320 Okunma
“BU MİLLETİN BİR EVLADI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 15 Temmuz’un Türk Milleti tarafından gösterilen destansı direniş ruhunun ilelebet canlı kalacağının en büyük göstergelerinden biri olduğunu söyledi.
Başkan Özlü, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi bir grup hain tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişimine karşı milletin ve demokrasi yanlısı güvenlik güçlerinin kahramanca direnişiyle hain girişimin boşa çıkarıldığını kaydetti.
“MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”
Özlü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5’nci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;
"Milletimizin göstermiş olduğu destansı direniş ruhu, ilelebet canlı kalacaktır. 15 Temmuz gecesi Yüce Allah’ın inayeti ve milletimizin kararlı duruşu sayesinde darbecilerin oyunları bozulmuştur. 
Ülkemizin aydınlık geleceğini canı pahasına müdafaa eden bu yüce milletin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. 
15 Temmuz'un 5’nci yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını veren 15 Temmuz kalkışmasında hayatlarını kaybeden 251 şehidimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.