29 Nisan 2024

BU KEZ SAHNE ÇOCUKLARIN OLDU"HACİVAT VE KARAGÖZ GÖSTERİSİ YAPILDI"

Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Çadırı, ikinci akşamda çocukları ağırladı. Teravih sonrası başlayan etkinlikleri kapsamında Hacıvat-Karagöz gösterisi yapıldı, çeşitli ikramların yanı sıra yarışmalar düzenlendi.

13 Mart 2024 Çarşamba 13:30
30 Okunma
BU KEZ SAHNE ÇOCUKLARIN OLDU

Düzce Belediyesi eski Ramazanları aratmıyor. Cedidiye Meydanı’nda kurulan Ramazan Etkinlikleri Çadırı, ikinci günün akşamında Düzceli çocuklar ve ailelerini ağırladı. Teravih sonrası geleneksel yarışmaların düzenlenmesi ile başlayan Çocuk Festivalinde ev sahibi Düzce Belediyesi olurken Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan aileler ve çocuklara teşekkür ederek “bu akşam burada bizleri bir araya getiren bu organizasyonların mimarı Başkanımız Sayın Faruk Özlü’ye teşekkür ediyoruz, sizlere teşekkür ediyoruz. Yarışmalarımıza katılarak hediye kazanan çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Her akşam bu çadırda birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Siz değerli hemşehrilerimizi de burada bekliyor olacağız” şeklinde konuştu.

Eğlencenin geç saatlere kadar devam ettiği organizasyonlarda sandalye kapmaca oyunu oynayan çocuklardan kazananlara hediye verildi. 
Çocuk Festivali kapsamında yüz boyama etkinliklerine katılan çocuklar çeşitli masa oyunlarında maharetlerini de sergiledi.
Programın devamında eski bir Ramazan geleneği olan Meddah ile Hacivat-Karagöz gösterileri yapıldı. Gösterileri ikram edilen patlamış mısır eşliğinde dikkatle izleyen çocuklar gönüllerince eğlendi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.