19 Mayıs 2024

BOLU İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MUHAMMED EMİN DEMİRKOL’DAN CAVİT DEMİR’E ZİYARET

Bolu İl Sağlık Müdürü Doc.Dr. Muhammed Emin Demirkol Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’i ziyaret etti.

08 Haziran 2023 Perşembe 11:30
258 Okunma
BOLU İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MUHAMMED EMİN DEMİRKOL’DAN CAVİT DEMİR’E ZİYARET


Bolu ve Düzce’de Faaliyet gösteren Özel Çağsu ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Cavit demir’e  Bolu İl Sağlık Müdürü Doc.Dr. Muhammed Emin Demirkol ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Mehmet Balcı ziyarette bulundular.
Ziyarette Cavit Demir’e Özel Çağsu Hastanesi İşletme Direktörü Reşat Ayaz ve Özel Çağsu Hastanesi Başhekimi Erdal Kaya eşlik etti.
Ziyaret esnasında Cavit Demir, “Her zaman çalışmalarınızda sizlere destek vermeye ve yanınızda olmaya hazırız. Sizin yükünüz ve sorumluluğunuz ağır. Çünkü Bolu, sağlıkta ülkemizin gözbebeği şehirlerinden birisidir. Sağlık teşkilatımızın işleyişinin, sizlerin değerli çalışmalarıyla çok daha verimli, vatandaş ve hizmet odaklı hale geleceğine inanıyoruz. Sizlerin başarılı çalışmalarınızı ve hayata geçirdiğiniz projelerinizi yakından takip ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de başta sağlık turizmi olmak üzere birçok başlıkta birlikte güzel çalışmalar yapabilecek konumdayız” İfadelerini kullandı.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ise ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı Cavit Demir ve yanında ki heyetine teşekkür ederek, Bolu’nun sağlık alanındaki kapasitesini ve potansiyelini en verimli biçimde uygulamaya dönüştürebilmek, şehri sağlık alanında daha ileri noktalara taşıyabilmek adına hep birlikte ve özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.