3 Mayıs 2024

BÖLGESEL GELİŞİM LİGİNDE PUANLARI PAYLAŞTILAR

Bölgesel gelişim liginde Düzce Nurettin Zafer stadında oynanan Düzcespor Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasında takımlar gol atamayınca 0-0 sona erdi.

24 Ekim 2022 Pazartesi 19:45
213 Okunma
BÖLGESEL GELİŞİM LİGİNDE PUANLARI PAYLAŞTILAR

Karşılaşmada Düzcespor kalecisi İhsan Efe Çalış rakip forvete topa yaptığı mudahalelerle gol şansı vermeyerek karşılaşmada spor oteriteri ve muhabirlerinden Düzcespor'un geleçekte kalesini koruyabileceği belirtildi.
Her iki devrede de karşılıklı ataklarla oynanan karşılaşmada her iki takım bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma 0-0 sona erdi.

Hakemler:Adem Güneş,Remzi Özkaya,Beytullah Saka
Stad:Düzce Nurettin Zafer

Düzcespor:İhsan Efe Çalış,Berat Tayip Aydın,Bilal Gelen,Kaan Köroğlu,Emirhan Cesur,Berkay Dereli,Hasan Eren Özer,Eren Tezel,Umut Cevher,Beşir Fatih Yavuz,Ensar Demir
Teknik sorumlu:Kenan Özen

Arnavutköy Belediyespor:Mertcan Güney,Furkan Öztürk,Umut Kılıç,Emirhan Verkaya,Erkan Karataş,Berat Çelik,Anıl Çakmak,Okan Toprak,Arda Salmanlı,Burak Çebel
Haber/foto/Hüsnü OVALI

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.