6 Mayıs 2024

Birlikte Yaşamı Güzelleştirdiler

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı Ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Altı Yıldır Solunum Cihazına Bağlı Yaşadığı İçin Evinden Çıkmakta Zorlanan Als Hastası Özlem Özalkanı İsteği Üzerine Güzeldere Şelalesine Götürdü.

09 Ağustos 2018 Perşembe 19:17
384 Okunma
Birlikte Yaşamı Güzelleştirdiler

Beş yıldır yatağa bağımlı olarak hayatını sürdüren Özlem Özalkan, solunum cihazına bağlı yaşadığı için evinden dışarı çıkmaya imkanı olmadı. Özlem Özalkan için Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, Özlemin isteğini yerine getirerek ambulansla kendisini Güzeldereye götürdü.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Valimizin herkesin sıkıntısını dikkate almasıyla birlikte iyi projeler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın bütün sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. Ortak bir şekilde Düzcemizin bütün sorunlarını ve böyle değerlerini hemen karşılamaya çalışıyoruz. Bu, bizim için örnek bir modeldir. Kendisi yatakta ama başaramayacağı bir şey yok. Dolayısıyla bizim bundan çok büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Tamamen fiziksel olarak sağlam olan kişilerin neler yapabileceğini bize göstermiş oluyor. Yüzünden belli, buradan olmaktan çok mutlu. dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.