19 Nisan 2024

“Binali Yıldırım’dan Sürpriz Ziyaret”

Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım İstanbul- Ankara yolculuğu sırasında TEM Otoyol üzerindeki dinlenme tesisinde 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi.

25 Haziran 2019 Salı 15:00
654 Okunma
“Binali Yıldırım’dan Sürpriz Ziyaret”

İstanbul’dan Ankara’ya AK Parti Grup toplantısına katılmak üzere yola çıkan Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım Düzce sınırlarında bulunan dinlenme tesisinde kahvaltı yaptı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de eşlik ettiği ziyarette Yıldırım ve eşi vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.
Başkan Özlü ile kısa süre sohbet eden Yıldırım’ın, yolculuk sırasında da olsa Düzce’ye uğraması Başkan Özlü ve Düzcelilere olan düşkünlüğünü bir kez daha ortaya koydu. Başkan Özlü ise Yıldırım’a Düzcelilerin selamını ileterek görüşme ve iş birliği çalışmalarının süreceğini belirtti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.